Beste Nederlander in Isaan,

De Nederlandse ambassade organiseert op woensdag 6 september en op woensdag 20 september a.s. de volgende activiteiten in Isaan: Meet & Greet met Ambassadeur Z.E. Remco van Wijngaarden.

U bent van harte welkom bij de ‘Meet & Greet’ met Ambassadeur Z.E. Remco van Wijngaarden op 6 september in Udon Thani en op 20 september in Ubon Ratchathani. Ook een medewerker van de consulaire afdeling zal dan aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Afhankelijk van de opkomst zal de ambassade een lunch of een receptie organiseren.

Wilt u hierbij aanwezig zijn bij? Meld u zich dan aan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8rTK8FsTko5f6WV4wXhXEZm7ZYGDXTcjZsOT_adXw3szWfg/viewform. U ontvangt op een later moment informatie over het tijdstip en de locatie.

Consulair Loket op Locatie: Aanvragen paspoort, DigiD en ondertekenen levensbewijs

Wilt u op woensdag 6 september in Udon Thani of op woensdag 20 september in Ubon Ratchathani een Nederlands paspoort of identiteitskaart aanvragen, uw levensbewijs laten ondertekenen en/of een DigiD activatiecode ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vermeld in de e-mail uw volledige paspoortnaam en uw geboortedatum, geef aan op welke datum en van welke consulaire dienst u gebruik wilt maken (paspoort, DigiD of levensbewijs). U ontvangt daarna het tijdstip en de locatie van uw afspraak en eventuele verdere instructies.

Er geldt een maximum aantal aanmeldingen voor het aanvragen van een paspoort. Zorg er daarom voor dat u zich op tijd aanmeldt!

Let op: Voor de Meet & Greet en voor het Consulair Loket dient u zich apart aan te melden.

Bron: Nederlandse ambassade Bangkok

1 reactie op “Agenda: Nederlanders in Isaan – Meet & Greet met Ambassadeur Z.E. Remco van Wijngaarden”

  1. UbonRome zegt op

    Goed en uitstekend initiatief aleen jammer dat ik er dan net zelf Niet ben, als ik t eerder had geweten zou ik er omheen gepland hebben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website