De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor het Winterfestival in Thailand! Thailand heet reizigers uit de hele wereld welkom om de dynamische sfeer van Bangkok te ervaren en het nieuwe jaar 2024 feestelijk in te luiden. Dit gebeurt door middel van vijf klassieke eindejaarsevenementen die samen één groot festijn vormen, bekend als het Thailand Winter Festival.

Dit sprankelende festival bestaat uit diverse evenementen, waaronder het Loi Krathong Festival, de Amazing Thailand Marathon Bangkok, de Amazing Thailand Paspoort Privileges, Vijit Chao Phraya en de Amazing Thailand Countdown. Deze activiteiten vinden plaats tussen november en december, en de Amazing Thailand Paspoort Privileges lopen zelfs door tot halverwege februari.

Grijp de kans om te genieten van het aangename weer en de levendige festivals die op verschillende locaties in heel Thailand plaatsvinden. Het is een unieke gelegenheid om de rijke cultuur en tradities van Thailand te ervaren, terwijl je geniet van de feestelijke sfeer die de eindejaarsperiode met zich meebrengt.

2 reacties op “Thailand verwelkomt de winter met een betoverend festival: Feest mee in 2023-2024!”

  1. beltirak zegt op

    misschien ook eens vermelden, en ook wel de moeite

    van 8 tot 17 December Kanchanaburi, prachtig klank en lichtshow aan de Brug over de Rivier Kwai

    https://www.thailandnow.in.th/event/river-kwai-bridge-week-festival/

  2. eddy zegt op

    Een aantal jaren geleden meegemaakt zeker een aanrader


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website