Nieuwjaar staat voor de deur en velen zijn bezig met het plannen van hun eindejaarsfeesten. Voor degenen die eens wat anders willen dan de bekende locaties bezoeken, kunnen kiezen uit het programma van de “Amazing Thailand Countdown 2020” -evenementen die worden gehouden bij zes opkomende bestemmingen ver weg van Bangkok.

Georganiseerd door de Tourism Authority of Thailand (TAT), zullen de evenementen plaatsvinden in zes provinciesteden: Sukhothai, Kalasin, Lop Buri, Ratchaburi, Sa Kaeo en Phatthalung. Er worden op Oudejaarsavond vele activiteiten georganiseerd, het hoogtepunt zal een spectaculair vuurwerk zijn tijdens de jaarwisseling.

Het programma:

Wat Mahathat in het Sukhothai Historical Park (29-31 december, vanaf 17.00 uur). Talloze lantaarns zullen de nachtelijke hemel verlichten. Er worden hedendaagse muziek- en dansvoorstellingen opgevoerd, evenals demonstraties van kunst en ambacht, verkoop van locale producten en lokale delicatessen, loterijen en doe-het-zelf workshops. Bezoekers worden uitgenodigd om op Nieuwjaarsdag de Wat Traphang Thong te bezoeken.

Kaeng Don Klang Park in het district Muang in Kalasin (30-31 december vanaf 16.00 uur). Daar kan je dinosaurussen bewonderen evenals een tunnel met kleurrijke lantaarns en gigantische vlaggen. Lokale delicatessen worden geserveerd. Beide avonden zijn er optredens van lokale en beroemde artiesten. De line-up bestaat uit Paowalee Pornphimol, Jazz Sputnik Papillon Kuk Kuk, Leew Ajareeya en Kaimook Rungrak.

Pibulwitthayalai-school in het district Muang in Lop Buri (30 december-1 januari vanaf 17.00 uur). Bezoekers worden aangemoedigd om zich in Thaise kostuums te kleden en meer te weten te komen over de provincies door een fototentoonstelling. Er zijn uitstekende gerechten te proberen en demonstraties van lokale ambachten. Op het podium staan ​​Tor Saksit, Phujhan Microphone Checker, Friday, Blue Shade, Zani & ZN Band en meer.

Rattha Pracha Pattana Dam in het district Muang in Ratchaburi (24-31 december, vanaf 16.00 uur). Geniet van prachtige decoraties, een lichttunnel en een display van gigantische verlichte kerstcadeaus. Natuurlijk is er eten en drinken in overvloed. De House Band en andere bekende acts zullen om de beurt optreden, waaronder Sunny Paradise, The Richman Toy, Instinct, No One Else, Lumyai Hai Thongkam en Clash.

– In het Indochina Trade Center in het district Aranyaprathet in Sa Kaeo (30 december-1 januari vanaf 16.00 uur). Je kan er getuige zijn van Thais – Cambodjaanse culturele uitvoeringen en concerten van Thaise en Cambodjaanse artiesten, waaronder R en Singto The Star, Typhoon KPN, Mint AF, Lala-Lulu R Siam, Fruity en Sok Pisey. En natuurlijk heerlijke gerechten en uitstekende producten.

Coliseum Intersection in het district Muang in Phatthalung (30 december-1 januari vanaf 16.00 uur). Er is een parade van kunst en culturele uitvoeringen uit het Zuiden, waaronder manorah traditionele Thaise dans en schaduwpoppetjes. Er wordt een gigantische kerstboom gemaakt van lokale materialen, terwijl de decoraties voorzien zijn van lokale visgereedschappen. Verder zijn er leuke spelletjes en activiteiten, evenals de verkoop van lokale lekkernijen en community-producten. Natuurlijk zijn er optredens van lokale artiesten.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website