Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft nogmaals bevestigd en ook een brief gestuurd naar alle provinciale gouverneurs waarin ze de opdracht geven om de lokale openbare diensten te informeren, dat er geen beleid is om nieuwjaarsfeesten te annuleren. Het ministerie verzekerde dat er nog steeds feestelijke evenementen kunnen plaatsvinden maar van organisatoren wordt verwacht dat ze zich wel aan de normale veiligheidseisen houden.

Er gingen al een tijdje geruchten dat alle feestelijkheden zouden worden afgeschaald i.v.m. de gezondheidstoestand van de de oudste dochter van de koning. Dat blijkt dus niet zo te zijn.

Ook de Toerisme autoriteit van Thailand (TAT) heeft bevestigd dat zij nog steeds countdown evenementen zullen organiseren in het hele land. TAT-gouverneur Yuthasak Supasorn zei dat de feestelijkheden die door zijn agentschap worden georganiseerd, zullen doorgaan zoals gepland om zo het binnenlands toerisme te promoten in het tijdperk na de pandemie.

Bron: NNT- National News Bureau of Thailand

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website