Yulia Grigoryeva / Shutterstock.com

Dat Thailand een fantastische vakantieland is hoeft geen betoog. Dat komt omdat alle factoren die een geslaagde vakantie moeten bepalen, aanwezig zijn. Denk aan zon, zee, strand, een goed klimaat, vriendelijke mensen, lekker eten en lage prijzen. 

Vooral degene onder ons die houden van lekker en exotisch eten kunnen zich hier uitleven. Thailand moet je niet alleen beleven maar zeker ook proeven. Dat kan op iedere straathoek in Bangkok of in de andere grote steden.

Het eten op straat hoort bij de Thaise cultuur. Het kan ook prima want wat je ook wilt eten vrijwel alles is langs de kant van de weg te koop en smaakt vrijwel altijd overheerlijk. Niet zelden zelfs beter dan in een veel duurder restaurant. Heb je geen zin om te eten langs de kant van de weg, koop dan Thais eten op de lokale markt en neem het mee naar je accommodatie. Eten in een Foodcourt in de grote warenhuizen en shoppingmalls is ook een goede keuze.

Het eten op straat of op de markt biedt je een breed scala aan mogelijkheden zoals groene of rode curie, gebakken rijst, noedelsgerechten, roerbakken groente, salades, vers fruit, desserts, enz. Teveel om op te noemen. In Chinatown kan je zelfs gegrilde kreeft, tegen een redelijke prijs, op straat eten.

Video: Thai Street Food in Bangkok

Bekijk de video hieronder wat je zoal aan Street Food kan tegenkomen in Bangkok:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website