Misschien denk je bij Phuket direct aan zee en strand, toch is er meer te beleven. Deze video geeft een goed beeld van wat je als toerist voor uitstapjes kunt maken.

Van een excursie naar Phi Phi Island, een snakefarm, Thaibokswedstrijd, ritje op een waterbuffel tot het uitgaan op Patpong en nog veel meer. Het komt allemaal voorbij in deze video.

Phuket

Phuket is Thailand’s grootste eiland en met het vasteland verbonden door een brug. De toeristische hotspot ligt aan de Andaman Zee, 867 kilometer ten zuiden van Bangkok. Phuket heeft prachtige baaien, witte palmenstranden, een heldere zee, goede accommodaties en veel visgerechten.

Patong Beach op 15 kilometer van de stad is Phuket’s meest ontwikkelde strand. Het biedt talrijke mogelijkheden om te sporten, te winkelen en te zonnen/zwemmen aan een lange, beschutte baai. Hier kan je ook windsurfen, snorkelen en duiken. Patong staat ook bekend om zijn bruisende nachtleven, waarin de vele visrestaurants en bars een belangrijke rol spelen.

Video: Toeristische attracties Phuket

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website