Koh Samui is een prachtig eiland, zoals blijkt uit deze video. Het is de favoriete bestemming van veelal jonge toeristen, op zoek naar uitgestrekte stranden, lekker eten en een ontspannen vakantie.

Koh Samui is, in oppervlakte, het derde eiland van Thailand. Het eiland ligt in de Golf van Thailand, ongeveer 560 km ten zuiden van Bangkok. Het behoort tot de provincie Surat Thani. Samui maakt deel uit van een archipel van tientallen eilanden; het merendeel daarvan is onbewoond. In de afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een tropisch strand resort, maar heeft het nog steeds zijn charme behouden. Koh Samui heeft veel te bieden, van brede stranden, tot tropische jungles en een bruisend nachtleven.

De accommodaties op Koh Samui zijn gevarieerd. Er is voldoende keuze voor ieder budget. Je hoeft je op Samui geen moment te vervelen. Je kan er op een olifant rijden, kanoën, zeilen, snorkelen, duiken, golfen, vissen, fietsen en nog veel meer. Er is veel te zien, zoals de prachtige natuur, watervallen en tempels. Een dagtrip naar een eiland in de omgeving moet je zeker doen, zoals Angthong Marine National Park, echt een aanrader!

Video: Koh Samui, een juweel in de Golf van Thailand

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website