Chantal de Bruijne / Shutterstock.com

Koh Samui is het op een na grootste eiland van Thailand en heeft een oppervlakte van bijna 230 vierkante kilometer. De gemakkelijkste manier om naar dit mooie eiland te reizen, is per vliegtuig. Je vliegt in minder dan een uur van Bangkok naar het eiland. Je kan ook naar Surat Thani vliegen en daar een veerboot nemen.

Je komt het snelst op Koh Samui door te vliegen naar de luchthaven op het eiland. Bangkok Airways (PG) biedt meer dan 20 vluchten per dag. Een andere optie om Koh Samui te bereiken, is te vliegen naar Surat Thani International Airport (URT), en daar de veerboot naar het eiland te nemen. Luchtvaartmaatschappijen zoals Nok Air bieden een “Fly’n’Ferry” dienst via Surat Thani.

In deze video zie je 5 tips voor Koh Samui:

  1. Mountain Tour in het Namuang Safari Park – een combinatie van pret en avontuur voor de hele familie.
  2. Geniet van locale en internationale gerechten – ben je gek op vis? Dan moet je naar Bophut Fisherman Village. Iedere vrijdag zijn de belangrijkste straten gevuld met kraampje vol lekkernijen.
  3. Bezoek een Spa – verwen lichaam en geest met een massage en een schoonheidsbehandeling.
  4. Verbaas je over de vele View Point opties op Samui – het eiland heeft met een verscheidenheid aan heuvels en daarom veel plekken met ongelooflijke uitzichten.
  5. Beleef het strandleven op Koh Samui – Chaweng Beach is het meest populaire strand van het eiland. Het een 6 km lang strand met wit zand. Langs het strand aan de kant van de weg vindt je talloze bars, restaurants en leuke winkels. Wil je minder drukte ga dan naar Chaweng Cove of Lamai Beach. 

Video: 5 tips voor Koh Samui

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website