Melder: RonnyLatYa

Tegen alle verwachtingen in is dan toch besloten om het aanvragen van de zogenaamde COVID-19 verlenging opnieuw te verlengd tot 25 januari 2022. Dit wil zeggen dat immigratieofficieren in die periode een verlenging van de verblijfsperiode mogen toestaan van 60 dagen i.p.v. 30 dagen.

In principe zou je dan kunnen blijven tot 25 maart 2022 als je de verlenging nog vraagt op 25 januari 2022. Om ze te bekomen zal het misschien toch wat moeilijker worden, want immigratie heeft de instructie gekregen om strenger te controleren of de aanvrager wel degelijk in aanmerking komt voor deze verlenging. In principe is deze verlenging enkele voor diegene die door COVID niet naar hun thuisland kunnen terugkeren. Maar het is dus de immigratieofficier die daarover zal beslissen.

Prijs per verlenging is zoals steeds 1.900 Baht.

Bron: https://www.facebook.com/photo?fbid=454881505998118&set=a.212825276870410

 


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

2 reacties op “TB Immigration Infobrief Nr 075/21: COVID-19 verlenging opnieuw verlengd tot 25 januari 2022”

 1. Marcel zegt op

  Een verrassing was het voor mij niet.Deze zgn ‘Covid Extensions” zullen naar alle waarschijnlijkheid blijven tot de landsgrenzen weer open gaan en mensen hun visarun kunnen doen.Ook brent dit mijoenen bahr in het laadje en zijn blij met deze vaste “touristen”

  Onlangs op zaterdags heg ik deze ook aangevraagd.
  Belangrijk is het TM30 melding.Ikzelf heb er een uitdraai bijgedaan van de situatie in West -europa.
  Mocht je getrouwd zijn is het beste om je vrouw mee te nemen,wat een hoop scheeld.
  In 20 min. stond ik weer buiten met een stempel t/m 18 Januarie 2022.Deze zou ik dus kunnen verlengen tot ca 15 maart 2022.
  De verlenging gaat in vanaf de aanvraag datum !

 2. Marcel zegt op

  Een verrassing was het voor mij niet.Deze zgn ‘Covid Extensions” zullen naar alle waarschijnlijkheid blijven tot de landsgrenzen weer open gaan en mensen hun visarun kunnen doen.Ook brengt dit mijoenen baht in het laadje en zijn blij met deze vaste “touristen”

  Onlangs op zaterdags heb ik deze ook aangevraagd.
  Belangrijk is het TM30 melding.Ikzelf heb er een uitdraai bijgedaan van de situatie in West -europa.
  Mocht je getrouwd zijn is het beste om je vrouw mee te nemen,wat een hoop scheelt.
  In 20 min. stond ik weer buiten met een stempel t/m 18 Januari 2022.Deze zou ik dus kunnen verlengen tot ca 15 maart 2022.
  De verlenging gaat in vanaf de aanvraag datum !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website