Melder: Rob uit Sinsab

In vervolg op mijn eerder post dat mijn retirement visa was verlengd met 14 maanden.

Zie: Thailand Visa vraag Nr 060/24: Ik heb een verlenging van 14 maand gekregen, is dit nieuw? | Thailand blog

Week later was ik daar weer, bij de balie werd ik gelijk doorgestuurd naar het juiste kantoor. Daar aangegeven en aangetoond dat 14 maanden niet akkoord was, dit werd gelijk bevestigd. Men ging met mijn paspoort naar de baas toe, die kwam persoonlijk naar buiten en kwam haar excuses aanbieden voor het feit dat het fout was gegaan.

Met ca. 5 minuten was alles geregeld en gecorrigeerd. Simpele doorhaling van de foute datum en de juiste datum erboven.


Reactie RonnyLatYa

Zoals ik ook al in mijn eerdere reactie zei, had er iemand een fout gemaakt daar. Kan gebeuren zoiets. Ik denk dat je de juiste reactie had door dit te melden. Zou ik ook gedaan hebben.

****

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Visa vraag”. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website