Melder: Nico

Heb vandaag mijn Retirement jaarvisum vernieuwd bij het Immigratiekantoor in Nakhon Sawan. Kwam om 11.17 u. binnen en stond om 11.40 u. weer buiten. Was de enige aanwezige en had de volgende formulieren vooraf ingevuld:

  • TM.7 met pasfoto, STM.2 en het formulier: The Acknowledgment of Penalties for a Visa Overstay.
  • En ook de nodige kopieën uit mijn paspoort, de visumondersteuningsbrief (gedateerd 7 september 2020) en een kopie van de huisregistratie en de ID van mijn vrouw ingeleverd.

Het oude visum verloopt op 11 oktober en mijn nieuwe visum verloopt op 31 oktober 2021.

Hulde dus voor het Immigratiekantoor, waarmee ik overigens alleen maar goede ervaringen heb.


Reactie RonnyLatYa

Ze hebben je ook van de extra verlenging laten genieten.

Elke verlenging die deze maand wordt aangevraagd gaat pas in op 1 november. Een jaar bij 1 november 2020 is 31 oktober 2021. In normale omstandigheden had je van 12 oktober 2020 tot 11 oktober 2021 gekregen. Een extra cadeautje van 3 weken. Mooi meegenomen.

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website