De redactie heeft besloten om voorlopig geen lezersinzendingen te plaatsen die ingaan op de vraag of het coronavirus nu wel of niet erg gevaarlijk is en vergelijkbare artikelen. Wij maken alleen nog een uitzondering voor publicaties van artsen zoals Maarten of uit officiële en verifieerbare bronnen zoals medische- of wetenschappelijke vakbladen.

Wij ontvangen de laatste paar dagen veel lezersinzendingen over dit onderwerp. Het zijn artikelen die worden geschreven door personen die geen wetenschapper of arts zijn, maar hier en daar wat informatie verzamelen of quotes oppikken en dat, overladen met een eigen mening, insturen naar de redactie.

Wij hebben besloten dat soort artikelen niet te plaatsen. Het is namelijk lastig om een dergelijk artikel te toetsen op juistheden en wij willen geen verkeerde informatie verspreiden over dit moeilijke onderwerp dat met veel emotie is omgeven.

Heftige reacties

Daarnaast is er een bepaalde groep lezers bij wie deze coronacrisis zoveel angst oproept, dat zij niet meer rationeel kunnen denken en in een soort labiele staat belanden. Zij menen uiterst beledigende berichten naar de redactie te moeten sturen. Of proberen dit als een reactie op Thailandblog te plaatsen.

Dat is onwenselijk en niet prettig voor de moderator/redactie vandaar dat we de discussie zoveel mogelijk willen beperken. De moderator zal ook scherper gaan modereren: beweringen over het coronavirus zonder een goede bronvermelding, worden geweigerd.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website