Een 41-jarige Thaise man uit Nakhon Nayok die een vis had gevangen, wist niet waar hij het dier moest laten en dacht: Ach wat, ik bewaar hem even in mijn mond. Dat bleek een slechte keuze. De vis belande in zijn keel en de man stikte.

Er zijn veel manieren om dood te gaan waaronder minder prettige. Daar is in dit geval zeker sprake van. Was het pure pech of toch niet zo slim van de man?

De vis kwam in ieder geval in zijn keel terecht en kon er niet meer uitgetrokken worden. De man stikte vervolgens. Kortom een bizar ongeluk met een wreed einde.

Video: Thaise man (41) stopt gevangen vis in zijn mond en stikt

Bekijk hier de video:

4 reacties op “Thaise man (41) stopt gevangen vis in zijn mond en stikt (video)”

 1. Guy P. zegt op

  Inderdaad brute pech. Piet Huysentruyt zou zeggen “En wat hebben we geleerd vandaag … ?”

 2. Sjaak P zegt op

  Triest, maar in ieder geval wel een Thai die voor een Darwin Award in aanmerking komt, al is dit postuum.

 3. Mark zegt op

  De dader, de vis dus, is een pla mau. De Thaise naam voor doktervis. Het is een stekelig zoetwatervisje dat tot 20 cm lang kan worden. Meestal vang ik ze kleiner van slag. Het vlees smaakt uitstekend maar door de overvloedige stekels en graten geef ik hem graag aan Thaise familie en vrienden. Zij beschouwen de pla mau als een delicatesse.
  Ik kan me levendig voorstellen dat dit stekelig visje van zo’n 3 inch dat zich met de kop steeds verder in de keel perst nquwelijks te verwijderen valt. Wie steekt nu ook zo’n stekelige pla mau levend in zijn mond?
  Pittig detail: het stoffelijk restant van het visje wordt samen met de man gecremeerd.

 4. pieter zegt op

  DE vis heeft wraak genomen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website