Aanslag op Thaise overheidsfunctionaris op video

Door Redactie
Geplaatst in Bizar
Tags: ,
14 juli 2013

Op deze bizarre video is te zien hoe de Thaise ambtenaar Paiboon Pansanit een aanslag in de provincie Chonburi overleeft dankzij kogelvrij glas in zijn autoramen.

De beelden in een parkeergarage laten zien dat Paiboon Pansanit in zijn auto stapt en wil wegrijden. Er wandelt een man naar zijn auto en die richt een pistool op de bestuurder. Hij schiet zeker zeven keer en loopt rustig weg. De ambtenaar overleefde de aanslag dankzij het kogelwerend glas in zijn auto.

De politie is op jacht naar de schutter. Pansanit werkt ondanks alles niet erg mee aan het onderzoek. Hij liet weten dat hij geen idee had wie hem wilde vermoorden. Dat is opmerkelijk omdat hij daarvoor net een bezoek had gebracht aan een ziekenhuis waar Somchai Khunpluem, opgenomen was. Deze man ook bekend als Kamnan Poh is een van Thailand’s meest beruchte maffia figuren.

Video aanslag

Bekijk de beelden hieronder:

1 reactie op “Aanslag op Thaise overheidsfunctionaris op video”

  1. Rick zegt op

    Haha een gewone ambtenaar die een auto met kogelvrij glas nodig heeft de enige Maffia in Thailand is het ambtelijk apparaat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website