Dinosaur Planet in Bangkok is een pretpark waar het volledig om dinosaurussen draait. In het themapark van 2.000 vierkante meter kan je maar liefst 200 dinosaurussen bewonderen die ook bewegen en geluiden maken.

Er is van alles te beleven dus een leuk dagje uit. Het themapark is verdeeld in acht zones, waaronder 4D Deep World: een 4D simulator die de beesten laat zien die onder water leefden. Maar ook de The Great Vulcano, een vulkaan eruptie met dino’s die vechten tegen de Mass Extinction. Pronkstuk is een argotinosaurus met een lengte van 35 meter.

Dinosaur Planet is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Toegang 600 baht voor volwassenen en 400 baht voor kinderen. Kinderen onder de 90 cm mogen gratis naar binnen. Een ritje met de Dino Eye, een reuzenrad van 50 meter hoogte, kost 200 baht per persoon; een ritje op de rug van een dino in de Dino Farm 100 baht.

Voor meer informatie: www.dinosaurplanet.net


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website