Ze schieten als paddestoelen uit de grond in Thailand de sheep farms oftewel de schapenboerderijen. In Hua Hin heb je er een aantal maar deze video toont een sheepfarm bij Pattaya.

Deze sheepfarms lijken een beetje op een variant van de bij ons bekende kinderboerderijen. Heb je kleine kinderen en heb je getwijfeld of het iets voor jou is, dan geeft deze video een goede indruk van wat je kan verwachten.

Voor meer informatie, kijk op: www.facebook.com/pattayasheepfarm

Video: Attractie voor het hele gezin, een schapenboerderij

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/6P7cwjxz00s[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Attractie voor het hele gezin, een schapenboerderij (video)”

  1. Rick zegt op

    volgens mij gewoon ook weer een fenomeen dat uit Japan is komen over waaien, kijk naar de pakjes die iedereen aan heeft. Konijnen moeten de laatste tijd ook in Thailand enorm populair zijn als huis dieren. Eigenlijk vinden ze alles leuk wat een heel hoge Kawaii factor heeft ( Japanse term voor schattig ) schijnbaar zijn schapen en dan vnl de lammetjes dat dus ook.

  2. Jack G. zegt op

    Ik denk niet dat ik tot de doelgroep voor deze toeristenval behoor. Het is meer iets voor Aziaten. Lekker veel foto’s maken en snel weer door. Ik ben wel een keertje in een buffeldorp geweest. Best leuk maar ook best raar. Het was ook een soort circus met zelfs een kleine man die bovenop een buffel stond.

  3. l.lagemaat zegt op

    Vanaf de Sukhumvit Road op weg naar de Silverlake Wineyard is vorig jaar (2015) ook een schapenfarm geopend, de Swiss Sheepfarm.(de posting daarover is niet meer terug te vinden)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website