Cicada en Tamarind markt in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Ambachten, Bezienswaardigheden, Markten, Shoppen
Tags: , , ,
4 juli 2020

Tooykrub / Shutterstock.com

Deze mooie video is ingezonden door Thailandbloglezer Arnold, met de volgende tekst: Een bezoekje waard als je in Hua Hin bent. De Cicada en Tamarind markt ze liggen naast elkaar.

De Cicada Market is artistieke markt, een ontmoetingsplaats voor kunstenaars, ontwerpers, toeristen en studenten. Je treft er vele leuke artikelen aan zoals handgemaakte decoratieve voorwerpen, sieraden, kunst, kleding, verzamelaars-items, tweedehands artikelen en nog veel meer. Bovendien is er een keur aan creatieve activiteiten, workshops en tentoonstellingen, waaronder dans-, muziek- en beeldende kunst uitvoeringen.

De Tamarind markt is te vergelijken met de veel traditionele markten in Thailand waar je groeten- en fruit kan kopen maar ook lekker en goedkoop kan eten.

 • De toegang voor de Cicada Market is gratis evenals de voorstellingen en de tentoonstellingen.
 • De Cicada Market is iedere weekend geopend, op vrijdag en zaterdag van 16:00 uur tot 23:00 uur en op zondag van 16:00 uur tot 22:00 uur.
 • Het terrein van de Cicada Market ligt aan weg van Hua Hin naar Khao Takiab. Vlabij het Hyatt Regency Hotel en voor het Sasi Theatre.
 • Internet: www.cicadamarket.com

Video: Cicada en Tamarind markt in Hua Hin

Bekijk hier de video:

1 reactie op “Cicada en Tamarind markt in Hua Hin”

 1. Erwin Fleur zegt op

  Beste,

  Leuk, dit zal ik zeker gaan bezoeken.
  Bedankt voor deze tip.

  Met vriendelijke groet,

  Erwin


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website