Vraagsteller: Willy

Heeft iemand ervaring met eis van Keytrade Bank ter invulling van formulier “adreswijziging”? In ons geval is de wettelijke en fiscale woonplaats is buiten België, sedert 1 juli 2021 in Thailand gelegen. Dan is een officieel document van woonplaats noodzakelijk. Door welke officiële instantie kan zulk document in de Engelse taal afgeleverd worden aan de voordeligste voorwaarden?


 

Reactie Lung Addie

Zijn te bereiken via volgende webpagina: https://www.keytradebank.be/fr/banque

Hier vind je de mogelijkheid om contact met hen op te nemen en de vraag rechtstreeks aan hen te stellen. Langs deze weg kan je hen via mail bereiken:
[email protected]

Redactie: Heb je zelf een Belgie vraag aan Lung Addy? Gebruik het contactformulier.

2 reacties op “Ervaring met eis van Keytrade Bank ter invulling van formulier “adreswijziging”?”

 1. RonnyLatYa zegt op

  Al eens gekeken of de ambassade je hier niet het gevraagd kan afleveren, afstempelen of wat ook.

  https://thailand.diplomatie.belgium.be/nl/consulaire-diensten/consulaire-certificaten-en-attesten

  De volgende attesten kunnen worden afgeleverd:
  Attest van woonplaats: vermeldt het laatste adres of de historiek van alle adressen opgenomen in het Rijksregisterdossier.
  Attest van inschrijving: bevestigt de datums van inschrijving in het consulaire bevolkingsregister (die kunnen verschillen met de datums van effectieve aankomst en vertrek). In tegenstelling tot het attest van woonplaats vermeldt dit attest niet het adres. Het kan worden afgeleverd met het oog op een herschrijving bij een Belgische gemeente.
  …..

 2. Dree zegt op

  Ik heb enkele weken geleden een account geopend bij een financiële instelling maar voor mijn adres te verifiëren mocht ik een bankoverschrijving of betaling van elektriciteitsrekening – telefoonrekening – internetrekening waarop mijn adres te lezen is opsturen wat voldoende was.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website