Agenda: 9 juli vlaggetjesdag bij Say Cheese in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
7 juli 2016

Bij deze willen we jullie graag laten weten dat de Hollandse Nieuwe er weer aankomt. Op zaterdag 9 juli vieren wij daarom bij Say Cheese Hua Hin Vlaggetjesdag. Iedereen is vanaf 17.00 uur welkom om de Hollandse Nieuwe bij ons te komen proeven.

En dat word een feest, want dit jaar is de kwaliteit uitstekend, beter de beste in de afgelopen 5 jaar. Wij hopen iedereen graag terug te zien bij Say Cheese.

Kom, proef en geniet van de enige vlaggetjesdag in Hua Hin!! Hollandse nieuwe per stuk 140 baht!

Voor de echte fijnproevers: Hollandse nieuwe in combinatie met een ijskoude jenever voor 250 baht

Bij Say Cheese is van alles te doen; Live muziek, Bar Quiz, Poolen, Darten, Bridgen, Live Voetbal, en natuurlijk ons Restaurant & Bar. Ook hebben wij sinds kort onze eigen bibliotheek, waar iedereen gratis gebruik van kan maken!!

Met vriendelijke groet,

Het Say Cheese team

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: 9 juli vlaggetjesdag bij Say Cheese in Hua Hin”

  1. Johan zegt op

    Jammer dat ik nu geen vakantie in Hua Hin heb, had er graag een harinkje willen happen, voorlaatste vakantie wel een bezoekje aan Say Chees gebracht, was er erg gezellig met een leuke Nederlandse kwis. Als ik weer in Hua Hin ben zal ik zeker weer een bezoekje aan Say Cheese brengen. kan even duren daar onze volgende vakantie geplant is voor Kanchanaburi en Bangkok.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website