Op 4 mei vindt op het terrein van de ambassade een ceremonie plaats ter ere van de Nationale Dodenherdenking. Wij gedenken alle burgers en militairen uit het Koninkrijk der Nederlanden die door oorlogshandelingen in Nederland of elders in de wereld om het leven zijn gekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog.

Vanaf 17:00 uur bent u welkom in de kantine van de kanselarij. Het officiële programma begint om 17:30 uur met een stille gang naar de vlaggenmast. Hier houdt de ambassadeur een toespraak en leest een lid van de Nederlandse gemeenschap een gedicht voor. Dit wordt gevolgd door verschillende kransleggingen. Hierna wordt de “Last Post” ten gehore gebracht en neemt het gezelschap 2 minuten stilte in acht. Na de stilte zal het Wilhelmus klinken. Het officiële programma eindigt om 18:00 uur met koffie en cake in de Residentie.

Mocht u aanwezig willen zijn, verzoeken wij u om uw naam per e-mail aan ons door te geven (ban-cdp@minbuza.nl). Breng bij uw bezoek ter identificatie een geldig paspoort of ander ID bewijs mee. Mocht u van plan zijn zelf of namens een organisatie een krans te leggen, laat ons dat dan van te voren per e-mail weten.

Bron: Website Nederlandse ambassade in Bangkok


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website