Agenda: Sir Elton John live in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
6 november 2015

Aan de indrukwekkende lijst van ’s werelds supersterren die dit jaar in Thailand hebben opgetreden, kan binnenkort een nieuwe naam worden toegevoegd, namelijk die van Sir Elton John.

De legendarische singer-songwriter heeft aangekondigd dat hij een heel bijzonder optreden gaat verzorgen in Bangkok en wel op 29 november 2015 in de Impact Arena, Muang Thong Thani.

Hij zal een deel van zijn “All the hits” toer uitvoeren waarmee de bezoeker ondergedompeld wordt in een verzameling van de beste nummers van de virtuoze zanger/tekstschrijver. Men kan onder andere de klassieke hits van hem, zoals “Rocket Man”, “Bennie en de Jets”, “Do not Let The Sun Go Down On Me”. “Can You Feel The Love Tonight”, ”Your Song”. “Sorry seems to be the hardest word”, “Rocket Man”, “Candle in the Wind”. “Crocodile Rock”, “I am still standing” en “Sad Songs” beluisteren.

De “All the Hits” Tour is een aaneenschakeling van iconische hits en klassieke albumtracks uit de ongelooflijk lange loopbaan van Sir Elton John. Bovendien zal hij een selectie van nummers van zijn veelgeprezen album, Goodbye Yellow Brick Road ten gehore brengen.

Muziekliefhebbers in Thailand mogen dit live concert van levende legende Sir Elton John niet missen.

Meer info vindt u op: www.thaiticketmajor.com/concert/elton-john-2015-en.html

4 reacties op “Agenda: Sir Elton John live in Bangkok”

 1. Jack G. zegt op

  Ik zie niet vaak de jongere generatie artiesten richting Bangkok komen als ik Thailandblog zo lees. Het zijn allemaal de oudjes uit de vorige eeuw.

  • Gringo zegt op

   Pinkpop of Oerol in Bangkok, bedoel je? Wat denk je dat het kost en is er een markt voor?

   Of noem een een andere jonge grootheid, die je hier zou willen zien!

 2. Jack G. zegt op

  Ik heb net even op google gekeken en o.a. Taylor Swift en Katy Perry zijn afgelopen jaar ook in Bangkok geweest. Justin Biebel heeft een tijdje geleden ook een optreden gegeven voor zijn Thaise vriendinnetjes. Internationale Dj’s weten Bangkok gewoon goed te vinden en dat wist ik en vele Nederlanders al een tijdje. Ik kreeg een beetje het gevoel na het lezen van bovenstaand artikel dat Bangkok hetzelfde was de HH en Ziggodome in Nederland. Veel bejaarde zangers m/v die nog flink ‘klussen’ zolang het maar niet te tenenkrommend wordt. Het valt allemaal mee qua hedendaagse muziek Gringo ondanks ik altijd Boney M in de kroegen hoor schallen als ik voorbij loop.

 3. henry zegt op

  Bejonce, Lady Gaga zijn hier niet zo lang geleden geweest.Ook vele Koreaanse Megagroepen treden hier op. K-pop concerten gaan door in grote voetbalstadions.

  De Pop scene hier heeft zijn eigen Binnenlanden en Aziatische megasterren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website