Agenda: Show met historische automobielen in Hua Hin

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
19 november 2013

Om de 86-ste verjaardag van HM Koning Bhumibol en de 81-ste verjaardag HM Koningin Sirikit te vieren, zal van 29 november tot 2 december de 11e Automobile Concours in Hua Hin worden gehouden.

Het evenement bestaat onder meer uit een grote parade van meer dan 50 zeldzame klassieke auto’s. Deze rijden van de Majestic Creek Golf Club en Resort naar het Centara Grand Beach Resort & Villa’s in het centrum van de stad. Autoliefhebbers kunnen zich vergapen aan een zeldzame Rolls-Royce Silver Dawn en een Packard 626 uit 1928.

Het evenement zal worden geopend met een diner inclusief muziek en optredens bij de De Venezia en de Majestic Creek in Hua Hin op 29 november. Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin zal op 30 november een galadiner organiseren.

Een deel van de opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel, de Chaipattana Foundation.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Show met historische automobielen in Hua Hin”

  1. Rob V. zegt op

    Altijd mooi die echt klassiek auto’s, ik ben absoluut niet technisch maar vind het prachtig om ” oud blik” t/m de periode rond de Tweede Wereld oorlog te zien. Dat robuuste, wat logge uiterlijk, ja dat heeft wel wat. Prachtig toch die oude voertuigen (auto’s vrachtauto’s, boten, treinen, vliegtuigen, kranen, pompen, …). Het geluid van oude zware motoren, prachtig.

  2. kanchanaburi zegt op

    Ik hoop dat er ook een auto mee mag doen uit Ladya Kanchanaburi, een zelf gebouwde [ Kopy ] Opel uit 1908.

    Ton Hillebrand, heeft er 2 jaar aan gewerkt en alles met de hand gemaakt,alleen de motor is niet zelf gebouwd, het is een geweldig mooie auto geworden en verdiend zeker in Hua-Hin een plaatsje in de rijtje van bijzondere auto’s.

    Hij verdiend het om gezien te worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website