Agenda: Pattaya Triathlon 2016

Door Redactie
Geplaatst in Agenda, Sport
Tags: ,
18 mei 2016

Als u, zoals wellicht gewoonlijk op zaterdag, van plan bent aanstaande zaterdag 21 mei Pattaya en/of Jomtien te bezoeken, dan moet u ernstig rekening houden met verkeersoverlast. Dan vindt namelijk de Pattaya Triathlon 2016 plaats, waardoor vele wegen van ’s morgens vroeg tot zeker in de middag niet toegankelijk zullen zijn.

Het centrum van activiteit is aan het begin van Beach Road, zeg maar voor het Amari Hotel. Beach Road is derhalve afgesloten. Daar wordt begonnen met het zwemmen, waarna de fiets gepakt wordt, die de deelnemers van Beach Road richting Jomtien Second Road, dan nog een flink aantal kilometers over Sukhumvit Road richting Sattahip en weer terug. Afgesloten wordt dan met het hardlopen, waarvoor de route wederom langs Beach Road voert, daarna Pratumnak Hill en dan terug via Beach Road. De hele briefing van deze wedstrijd kun u zien op:

[youtube]https://youtu.be/NpPnR13DAkU[/youtube]

U bent natuurlijk van harte welkom om het spektakel van dichtbij mee te maken, maar anders wordt u aanbevolen een bezoek aan Pattaya en/of Jomtien op een andere dag te plannen.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Pattaya Triathlon 2016”

 1. harrieharrieschuurmans zegt op

  elite

  Erg jammer dat de mooie triathlonsport hier is geworden tot een
  sport voor de happy few met inschrijfprijzen 3 a 4 keer zo hoog als in europa
  waar de lonen toch wel minimaal 10 x zo hoog zijn.
  b.v. inschrijfgeld halve triathlon van Kanchanaburi begint met 22o$ voor de vroege
  inschrijvers en gaat naar 300$ als je wat later bent.
  De verhoudingen liggen dus redelijk scheef en volgens mij is de triathlon
  gewoon big business hier.
  Jammer


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website