Maart 2024 belooft een feestelijke maand te zijn in Thailand, gevuld met uiteenlopende festivals en evenementen die de rijke cultuur en tradities van het land in de schijnwerpers zetten.

Een van de hoogtepunten is het Phanom Rung Lichtfenomeen, een unieke astronomische gebeurtenis die jaarlijks viermaal plaatsvindt en bezoekers van heinde en ver trekt om een spectaculaire natuurlijke show te aanschouwen in het historische park in Buri Ram. Daarnaast wordt met spanning uitgekeken naar de Wereld Wai Kru Muay Thai Ceremonie, een evenement dat hulde brengt aan leraren in de vechtsport.

Er zijn ook andere noemenswaardige evenementen, zoals de Bun Phawet traditie, een spirituele samenkomst die de culturele rijkdom van het Thaise volk illustreert, en de Nationale Thaise Olifantendag, die zich richt op het behoud en de waardering van het nationale dier van Thailand.

Liefhebbers van cultuur zullen hun hart ophalen bij “The Glory of Siam Night Museum: The Night of the Royal Poetry” in het PhyaThai Paleis in Bangkok, dat bezoekers meeneemt op een reis door het poëtische erfgoed van Thailand. De inspanningen voor natuurbehoud komen aan bod tijdens het Sea Turtle Conservation Festival in Phang-nga, dat tot doel heeft bewustzijn te creëren en bescherming te bieden aan deze zeedieren.

Voor muziekenthousiastelingen is er veel te beleven met het PATTAYA MUSIC FESTIVAL “Sound on the Sand” 2024, dat zich over meerdere weekenden in maart uitstrekt en een breed scala aan muzikaal talent presenteert. Bovendien biedt het concert in Park nr. 31 in Lumpini Park in Bangkok een serene muzikale ervaring midden in de stad.

Met in totaal 21 zorgvuldig geselecteerde evenementen en festivals in maart, variërend van de All About Arts – Nang Yai Wat Khanon 2024 in Ratchaburi tot milieuvriendelijke activiteiten zoals MCOT Bike Low Carbon @Koh Jum in Krabi, biedt Thailand iets voor elke bezoeker.

Bezoek voor meer informatie over deze evenementen, de website via de volgende link: https://www.tatnews.org/2024/03/march-2024s-festivals-and-events-in-thailand/

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website