Het splinternieuwe restaurant Coco T, is de nieuwe maandelijkse pleisterplaats voor de Nederlandse vereniging in Hua Hin en Cha Am. 

De vereniging heeft op de laatste vrijdag van de maand het etablissement volledig tot haar beschikking, terwijl de leden zich voor de gebruikelijke prijzen kunnen laven aan frisdrank, bier en wijn. Uiteraard ontbreken ook snacks als kroketten, frites en bitterballen niet. De gewone drank wordt afgerekend met de bekende oranje fiches, het eten dient contant te worden betaald.

De leden kunnen (voor zover ze dat al niet hebben gedaan) met Coco T. kennismaken op de eerstvolgende maandelijkse borrelavond op vrijdag 27 juni. De avond staat in het teken van een proeverij van zes rode en vier witte wijnen die we blind gaan proeven. U krijgt een lijst met vragen over de geproefde wijnen. Aan het eind van de avond maken we de beste wijnkenner bekend.

Coco T. is gemakkelijk te vinden. Het ligt aan Soi 80, op circa 50 meter van de kruising met Phetkasem Road. Parkeren is geen probleem. Op 30 meter van de kruising aan Phetkasem Road ligt een gigantisch parkeerterrein.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: NVT Hua Hin/Cha Am borrelavond en proeverij op 27 juni + nieuwe locatie”

  1. henk jansen zegt op

    Wij zagen de uitnodiging voor leden van de Nederlandse club en zouden het leuk vinden lid te worden. Wij hebben een huis in Hua Hin waar wij een groot aantal weken per jaar verblijven.
    Hoe gaat een en ander in zijn werk om lid te worden? Bij voorbaat dankend voor uw moeite,
    Met vriendelijke groeten,

    Walthera en Henk Jansen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website