Madonna’s Rebel Heart Tour komt naar Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
9 oktober 2015

Sorry, Madonna liefhebbers, maar dit blog is ietwat in gebreke gebleven. Vorige week werd namelijk bekend, dat Madonna met haar Rebel Heart Tour in februari in Bangkok zal optreden. Wij hadden dat meteen op het blog moeten zetten, maar dachten, ach…..februari, we hebben nog wel even de tijd. Wat een miskleun!

Men kon al direct kaarten bestellen en plaatsen reserveren en binnen 1 (één) dag was de Impact Arena uitverkocht!

Gelukkig heeft de organisatie Bec-Tero voor een oplossing gezorgd, want op Coconuts Bangkok lezen wij, dat er een tweede voorstelling komt en wel op de dag na de eerste, dus op 10 februari 2016

Wie deze nu al legendarische zangeres en showgirl wil zien optreden kan op 17 oktober terecht bij Thai Ticket Major (www.ThaiTicketMajor.com) voor reservering van een plaats, waarvoor de kaarten tussen 2000 en 16.000 Baht kosten.

Als u in Nederland verblijft, hoeft u niet speciaal voor haar naar Bangkok te komen, want ook ons land is de wereldwijde tournee opgenomen. Op 8 juni 2016 treedt Iron Maiden op in de Gelre Dome in Arnhem. Let op, de kaartverkoop voor deze show begint al op vrijdag 9 oktober 2015.

Bron: Coconuts Bangkok/The Nation, Algemeen Dagblad

5 reacties op “Madonna’s Rebel Heart Tour komt naar Bangkok”

 1. marcel zegt op

  Duurste 16000 thb????
  Of het voorprogramma bestaat uit vele beroemde artiesten of het is weer een typische Thaise “show me wat voor een podium ik op sta” voor Thaien met veel geld.
  Deze bedragen worden zelfs niet in heel Europa gevraagd waar het inkomens niveau toch wat hoger ligt.

  • kjay zegt op

   Beste Marcel, Ze treed ook op in Manila, waarvoor ik kaartjes gekocht heb. Nee, ik ga niet maar mn vrouw met 3 zussen! Ook daar zijn de kaartjes zo duur of beter gezegd nog veeeeeeeel duurder dan Bangkok!!! Duurste ticket in Manila 57.750 pesos oftewel 1150 Eurootjes!!

   https://smtickets.com/events/view/3509

 2. Khun Peter zegt op

  Net drie kaarten voor Iron Maiden in Arnhem gescoord! Ben er erg blij mee.

 3. Jack G. zegt op

  Ik ben benieuwd of ze zaken aanpast aan haar show om het Thaise publiek niet in verlegenheid te brengen. Miley Cirus zal wel niet optreden in Thailand met haar ietwat te sexy show. Of toch wel? Tegen de optredens van Lady Gaga waren er toch ooit protesten in Thailand?

 4. Jacques zegt op

  Wat een waanzin die prijzen. Sommige zouden zeggen het is een kwestie van vraag en aanbod en wat de gek er voor geeft. De 3% rijken in Thailand weet toch al niet wat het met het geld moet doen dus die draaien hun hand hier niet voor om en zien en gezien worden streelt hun ijdelheid. Als de mensheid meer zou reageren op dit soort prijzen als ik zou de wereld er beter uitzien. Laat mensen hun geld voor goede doelen besteden als je te veel hebt. Bij mij in de buurt (pattaya )zijn nog twee kindertehuizen die de eindjes met moeite aan elkaar kunnen knopen.
  Dus beste mensen ga wat nuttigs doen met je geld en boycot dit soort feestjes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website