Deze week werd ik door een kennis opgebeld om toch naar Hua Hin te komen. Daar vond en vindt nu nog een evenement plaats waarbij een Filipijnse band life speelt (vanaf 18.00 uur t/m 22.30 uur) en waar je lekker onder het genot van een drankje en een eventueel hapje, gezellig aan een tafeltje voor Market Village kunt genieten.

De muziek is niet te hard en er worden vooral nummers uit de 80-er jaren gespeeld. Ik was er op maandagavond en er werden goede interpretaties van Ike en Tina Turner en later zeer goede Santana Songs gespeeld. Het repertoire is groot en je kunt er heerlijk op dansen.

Het evenement is georganiseerd door Market Village in Hua Hin en door Chang. Gerund wordt het door een sympathiek Thais echtpaar, Aot en Oui.

Zoals ik schreef, kun je er ook in de diverse stalletjes Thaise hapjes krijgen, maar er is ook bijvoorbeeld een stalletje waar je uitstekende spareribs kunt bestellen.

De kosten voor de drankjes zijn betaalbaar: een flesje bier (0.33) kost 55 Baht, een liter krijg je voor 155 Baht en een toren van 3 liter, die het bier koel houdt voor slechts 405 Baht. De wijn (rode en witte tafelwijn) kost per glas 105 Baht. Geen sterke dranken! Natuurlijk zijn dit de huidige prijzen.

Het evenement loopt nog vanaf 14 april tot en met 25 april. Vanwege Songkran werd er een kleine pauze ingelast.

Op 1 december komen ze weer en blijven tot en met februari 2018. Dan is de hoofdsponsor Chang. Je kunt er dan ook al vanaf 15.00 uur zitten, maar de life muziek begint dan om zes uur ’s avonds.

Aot en Oui staan zelf achter de bar en houden toezicht op hun personeel, zodat iedereen snel bediend kan worden. De life muziek gaat om half elf naar huis, maar zoals ik begrepen heb, kun je nog langer blijven zitten en kletsen. Er mag ook gelachen worden.

Ik zou voorstellen, dat wanneer je naar Hua Hin komt, daar gewoon eens gezellig af te spreken met vrienden en kennissen, of een tafeltje te zoeken en het hele gebeuren op je in te laten gaan. Het is de bedoeling dat je er iedere dag terecht kunt komen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Live muziek in Hua Hin bij Market Village”

  1. René Martin zegt op

    Bedankt voor deze tip..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website