Koningsdag vieren in Pattaya met andere Nederlanders kan op woensdag 27 april bij het Fifth Jomtien Hotel in Soi 5 van Jomtien Beach Road, pal naast het Immigrationkantoor. Het precieze aanvangstijdstip volgt nog, maar reken alvast maar op rond 17.00 uur.

Natuurlijk is er volop muziek met uitstekende zang van Rick! Voor jong en oud zijn er spelletjes zoals darts, jeu de boules en sjoelen. De evenementencommissie van de NVT heeft een uitgebreid programma in petto voor u! De toegang is gratis. Breng gerust anderen mee, maar laat ons wel vooraf weten dat u komt, en met hoeveel mensen! Voor allerlei zaken moeten we immers weten hoeveel mensen er zullen zijn. Meld u daarom uiterlijk op 20 april aan bij Diny van Dieten, lagrandedame3112@hotmail.com.

De NVT organiseert ook een vrijmarkt, want dat hoort bij Koningsdag. Heeft u spullen te verkopen, dan reserveren wij een mooie plek voor u, maar laat dat dan wel vooraf weten aan Diny van Dieten, lagrandedame3112@hotmail.com. U zorgt zelf voor een vloermat en voor de aan- & afvoer van de spullen. De opbrengst van de verkoop is uiteraard voor u.

U kunt ook spullen aan de vereniging geven. Wij verkopen die dan, en de opbrengst gaat naar de vereniging; onze kas kan dat heel goed gebruiken! Meld uw gift bij eindredactie@nvtpattaya.org; wij nemen dan contact met u op. De eerste gift is er al, want Paul en Rosaly Zurburg hebben een fraaie collectie boeken geschonken van vooral bekende Nederlandse auteurs. Veel boeken zijn in vrijwel nieuw staat, en de nodige zijn ‘gebonden’. Er zijn ook reisboeken en reisgidsen. Bedankt, Paul en Rosaly, voor jullie uitstekende voorbeeld!

U bepaalt & betaalt zelf wat u eet en drink. Er zijn voedselstalletjes met een uitgebreid aanbod: haring met uitjes & met of zonder broodje, bitterballen, frikadellen, mini-snacks, patates frites, loempiaatjes, varkens- & kipsate, aardappel-salade, mini-hamburgers en pad thai. Aan drank is zeker ook geen gebrek. Alles te koop tegen zeer schappelijke prijzen. Misschien moet u daarvoor eerst bonnen kopen; wij laten dat nog weten. Van de vereniging krijgt u in elk geval een (gratis) oranje toostdrankje.


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website