Het is weer tijd om de oranje kleren, sjaals, kroontjes en vlaggen uit de kast te halen: Koningsdag komt eraan!

Ter gelegenheid van Koningsdag 2014 organiseren de Nederlandse Vereniging Thailand (NVT) en de Nederlandse Ambassade een gezellige vrijmarkt op het ambassadeterrein in hartje Bangkok!

Vrijmarkt

Kom met een kleedje en verkoop je oude spullen, kleding, boeken, speelgoed, dvd’s, etc. Of bak zelf koekjes en kom die verkopen, speel een muziekje, doe een dansje, alles kan en alles mag!
Anders dan andere jaren mogen ook volwassenen een kleedje neerleggen en dingen verkopen en/of doen. Wel op een kleedje (geen tafels) en niet commercieel natuurlijk.
Opbouw van de vrijmarkt start om 13.30 uur. Kom op tijd voor een goed plekje!

Activiteiten: Naast de vrijmarkt zullen er allerlei dingen te doen zijn voor jong en oud (oa sjoelen, knutselen, etc). We zorgen voor gezellige Hollandse muziek.

Wij nodigen alle Nederlanders uit voor deze Hollandse oranje middag.  Iedereen kan zich aanmelden via koningsdagbkk2014@gmail.com Vermeld hierbij graag of je lid bent van de NVT en of je een plekje wilt reserveren.

  • Datum: zondag 27 april 2014
  • Tijd: 14 – 17 uur
  • Adres: 106 Wireless Road (De Nederlandse Ambassade)
  • Entree: Gratis.

Volwassen NVT-leden krijgen een aantal consumptiebonnen. Parkeren: Er is geen parkeergelegenheid op het Ambassadeterrein. Wij verzoeken jullie een ID bewijs mee te nemen.

106 Wireless Road (De Nederlandse Ambassade)

Bron: Nederlandse Ambassade


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website