Samen met onze leden, de leden van de NTCC, het MKB, de NVT Pattaya en de NVT Hua Hin – Chaam en andere belangstellenden viert de Nederlandse Vereniging Thailand haar 75e verjaardag en de 60e verjaardag van haar NVT Magazine De Tegel met een onvergetelijk feest.

Toegangsprijs voor leden en hun partner THB 2,450 p.p. (Niet-leden THB 3,450 p.p.). Kaarten zijn te bestellen via onze website www.nvtbangkok.org.

Dress Code: Feestelijk

Overnachten mogelijk tegen het zeer speciale tarief van THB 3,000 netto (2-persoons kamer, excl. Ontbijt) U kunt desgewenst gebruik maken van een brunch voor de gereduceerde prijs van THB 1,500 p.p. Boekingen kunnen gedaan worden op onze website, dus niet direct bij het hotel. U rekent uw kamer direct af met het hotel.

ARTIESTEN: PAUL DE LEEUW, DJ MISS MORE, VIOLIN PRINCESS, ROLLER SKATERS, SETUP MOUNTAIN EN NURSE

HET PROGRAMMA

18:00 – 19:00 uur: Welkom cocktail, registratie gasten, afhalen bestelde kaarten en beperkte kaartverkoop.

DJ Miss More breng ons alvast in de stemming voor de avond.

19:00 – 19.15 uur Officiële opening door Paul de Leeuw en ambassadeur Karel Hartogh.

19:15 – 20:30 Grandioos Buffet met bier, wijn en frisdrank.

Tijdens het diner verzorgt de bekende “Violin Princess” Miss Luktarn met haar groep de achtergrond muziek en zijn er twee spectaculaire dansacts te zien van Thailand’s Got Talent dansformatie Setup Mountain.

20:30 – 21:45 Wervelend optreden van Paul de Leeuw met conferences, liedjes, diverse verassingen en een tombola trekking.

21:45 – 22:15 Een muzikaal optreden van The Voice of Thailand 2015 finaliste Nurse.

22:15 – Laat: We gaan los op de muziek van de Thaise gelegenheidsformatie Roller Skaters met muzikanten die bekend zijn van o.a. Sek Loso, Smile Buffalo en The Olarn Project, afgewisseld met onze eigen DJ Miss More.


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website