Zet 7 en 8 december al vast in je agenda, je kan dan genieten van het Thailand International Balloon Festival 2013. Deze vindt plaats bij de Chiang Mai Gymkhana Golf Club, dicht bij het ​​centrum van de stad.

Het festival zal ’s ochtends 7 december geopend worden met het opstijgen van een aantal kleurrijke luchtballonnen. Ook ’s middags zijn er leuke activiteiten zoals ballonvluchten, vliegeren, spelletjes en een verloting.

Natuurlijk kan je op het festivalterrein lekker eten. Het hoogtepunt van dit evenement is de beroemde “Balloon Night Glow”. Een spektakel van licht en geluid.

Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken. Er zijn optredens van bekende Thaise en internationale artiesten zoals Garth Taylor, Palmy, Hugo en de beroemde pianist Nueng Jakkawal.

De prijzen van de tckets zijn 200 baht voor volwassen en 50 baht voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Gratis toegang voor kinderen jonger dan zeven jaar.

Meer informatie: www.thailandballoonfestival.com

Video Thailand International Balloon Festival 2013

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/Alu_BLCjqms[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website