Nog een dikke week en dan is het zover. We hebben nog een paar plaatsen over. En dan gaan we over tot het boeken van alle accomodaties tijdens de tour de Thai. De 14-daagse fietstocht door exotisch Thailand van Hua Hin naar Phuket is een feit! Aldus Jeroen Groenewegen van Say Cheese. De fietstocht is gepland voor het laatste weekeinde van oktober 2017. Je kunt je nog aanmelden tot 15 augustus

Dit zijn onze plannen: Totaal 14 dagen waarvan 10 dagen fietsen. De kosten zijn 100 euro per persoon per dag, heb je zonder partner geboekt dan overnacht je met 2 personen op een kamer. Wil je liever een eigen kamer, dan is het 125 euro per persoon. De fietstour duurt 14 dagen, waarvan 2 dagen bij Say Cheese en 2 dagen in Phuket. Dit is inclusief fiets, overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, dagelijkse sportmassage en drank onderweg.

Aangezien de omschrijving van de fietstocht te lang zou zijn om te plaatsen op dit blog hebben we het op onze overigens volledig nieuwe website uitgewerkt.

Kijk op de link saycheesehuahin.nl/activiteiten.html

Je kunt je via de website aanmelden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Fietstocht van Hua Hin naar Phuket: Je kunt je nog aanmelden tot 15 augustus”

  1. Arjen zegt op

    Wat een leuk idee!!

  2. Sandra Koenderink zegt op

    Wat een ontzettend leuke tocht lijkt mij dat, maar ook een tocht denk ik voor jonge mensen of in ieder geval een tocht voor mensen die zelf veel, heel veel fietsen. Want als je elke dag tussen de 80 -100 km moet fietsen met klimpartijen tussendoor en in de warmte moet je dat lichamelijk wel aan kunnen.
    Jammer niets voor ons denk ik dan maar wel ontzettend leuk!!
    Veel plezier!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website