Agenda: Chiang Mai Flower Festival 2014

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
4 februari 2014

Op 8 en 9 februari zal in het Suan Buak Hat Park in Chiang Mai het 38-ste Chiang Mai Flower Festival worden gehouden.

Tijdens dit festival kunnen bezoekers in het Suan Buak Hat Park prachtige bloemen en planten uit Thailand bewonderen.

Een van de hoogtepunten van het festival is de bloemencorso met 30 tot 40 uitbundig versierde praalwagens. Deze optocht vertrekt vanuit Nawarat Bridge en gaat langs Thapae Road, Kotchasarn Road en Changlor Road, alvorens richting Arak Road en eindigt bij Suan Buak Hat.

Andere hoogtepunten zijn verschillende wedstrijden zoals Miss Flower en Miss Flower Blooming Beauty Contest, tentoonstellingen en de verkoop van bloemen.

Het Chiang Mai Flower Festival trekt vele toeristen uit binnen- en buitenland. Het daarom verstandig om tijdig een accommodatie te boeken.

1 reactie op “Agenda: Chiang Mai Flower Festival 2014”

  1. Daniel zegt op

    In het park hebben shows en miss verkiezingen plaats., In de hoofdstraten rond het park is een een bloemen en planten markt. Het hoogtepunt is de bloemen corso.. Vele groeperingen uit de wijde omtrek maken prachtige wagens en trachten elkaar te overtreffen met de mooiste wagen. Tussen de wagens vele groepen waar vooral de dames opvallen door hun kleurige verschijning, ze trachten de mooiste bloem te zijn tussen de echte bloemen. De sfeer word er verder ingebracht door de vele muziekgroepen. Een aanrader.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website