Voor het eerst zal de Frans/Canadese superster Celine Dion een optreden verzorgen in Bangkok en wel op 23 juli aanstaande in de Impact Arena, Muang Thong Thani.

Het concert vindt plaats in het kader van haar Live Tour 2018, dat haar naar meerdere plaatsen in Azië, Australië en Nieuw Zeeland brengt.

Wie kent haar niet? Celine Dion, die haar krachtige stem laat horen in de soundtrack van de film “Titanic” en recentelijk ook in de soundtrack van de film “Deadpool 2” met haar nieuwste song “Ashes” Vele onderscheidingen heeft zij ontvangen voor songs als “My Heart Will Go On,” “The Power of Love” and “It’s All Coming Back to Me Now”

Een unieke gelegenheid voor een spetterend optreden van Celine Dion, die in juni van het vorig jaar nog in een compleet uitverkocht Gelredome in Arnhem optrad.

Kijk voor meer details, tickets en prijzen op: www.thaiticketmajor.com/concert/celine-dion

Hieronder de video van haar nieuwste song “Ashes”:

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Agenda: Celine Dion treedt eenmalig op in  Bangkok”

 1. Jomtien TammY zegt op

  Gewoon doen wie de kans heeft, ze is FE-NO-ME-NAAL!!!!
  1 van de weinigen die ÉCHT live kan zingen…

 2. Cornelis zegt op

  Ik zie dat de ticketverkoop – prijzen van 2000 t/m 15000 baht – al een kleine 4 maanden geleden gestart is; de beste plaatsen zullen inmiddels wel weg zijn.

 3. brabantman zegt op

  Onbetaalbare prijzen voor de doorsnee Thaise fan. Denkelijk ook voor de meeste expats.

 4. Jos zegt op

  Beste mensen,

  Dit is geweldig , mijn vrouw had vier maanden geledennal twee kaartjes voor de VIP plaatsen gekocht, dus we gaan 23 Juli lekker genieten van een super mooi concert in Bangkok.
  Z’n dingen moet je je zelf gewon gunnen, andere mensen drinken zich liever iedere dag het licht uit de ogen !!!
  En als je als farrang geen kaartje van 12.000 baht kan kopen om naar deze wereld ster te gaan kijken en luisteren.
  Dan heb je het niet goed gedaan in je leven!!
  Mvg,
  Jos uit Pattaya.

  • Cornelis zegt op

   Wat een onzinnige reactie en wat een belachelijke opvatting dat je het niet goed hebt gedaan in je leven als je geen 12.000 baht – dik 300 euro – voor deze zangeres over hebt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website