De Tourism Authority of Thailand (TAT) organiseert morgen en overmorgen voor de tweede keer Bangkok Jazz Night by the River op het Santichaiprakarn Park op Phra Arthit Road met uitzicht op de majestueuze Chao Phraya.

De Bangkok Jazz Night is een van Thailand’s grootste muziekevenementen in zijn soort. Op het programma staat een lange lijst met bekende jazzmusici uit de hele wereld, evenals een groot aantal van Thailand’s toonaangevende jazzbands en zangers.

Hoogtepunten zijn de optredens van Jonathan Fritzen met Camila Lundstedt, Juliana Da Silva, Thailand International Jazz Summit onder leiding van Jeremy Monteiro – bekend als de ‘King of Swing’ uit Singapore, Shawn Kelly – een wereldberoemde drummer uit de VS, Ami Nakazono – een saxofonist uit Japan en Benny Golbin – ook een saxofonist maar dan uit de VS.

Het muzikaal spektakel ‘Bangkok Jazz Night by the River’ zal plaatsvinden op 25-26 december, 2015 van 17.30-22.00 uur. De toegang is gratis voor alle bezoekers.

Meer informatie

Website: www.thaifest.org
Facebook: BangkokJazzNight
YouTube: www.youtube.com/watch?v=AF4vCeqdiHY

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website