Van 15 juni tot 15 augustus vindt in Thailand de Thailand Grand Sale 2014 plaats. De Grand Sale is tot nu toe de grootste uitverkoop ooit in het Land van de Glimlach en wordt gehouden in Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Hay Yai, Pattaya, Hua Hin en Samui.

In totaal zullen 15.000 locaties meedoen aan de Grand Sale, waaronder winkelcentra, warenhuizen, hotels, spa & beauty, golfbanen, entertainmentcentra en restaurants. Bij elke 500 THB die wordt uitgegeven is het mogelijk om een reis in Thailand te winnen, bij betaling met VISA wordt die kans zelfs verdubbeld.

Meer info: www.thailandshoppingparadise.com

Video: Amazing Thailand Grand Sale 2014

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/tSQ6Gn9yUJ4[/youtube]

2 reacties op “Agenda: Amazing Thailand Grand Sale 2014 (video)”

  1. gz zegt op

    Dit is de slechtste site ooit, meerdere links aangeklikt, alleen maar errors. Fijn puzzelen waar je moet zijn met de winkels of events 🙁

    • Mart zegt op

      GZ, verondersteld mag worden dat e.e.a. aan je software of hardware ligt. De genoemde site is prima bereikbaar en geeft alle genoemde info perfect weer, Om dan meteen te roepen slechtste site ooit getuigt van een niet objectieve instelling.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website