Voor de voetballiefhebbers in en rondom Buriram is er nog een leuk vooruitzicht, want aanstaande woensdag 5 juni en zondag 8 juni aanstaande vindt er in de Chang Arena in Buriram een mini-voetbaltoernooi plaats onder de naam “The 2019 King’s Cup”

Het toernooi wordt door 4 landenteams gespeeld. Natuurlijk is Thailand (114de in de FIFA-ranking) aanwezig als het gastland, India (FIFA 101) en Vietnam (FIFA 98) sturen een team en het vierde land is, toch wel verrassend, “ons eigen” Curaçao, dat met een FIFA-ranking op 82 op papier de sterkste zou moeten zijn.

In het team van Curaçao een flink aantal spelers, die bij Nederlandse clubs onder contract staan. Trainer/coach is Remko Bicentini, die in 2016 werd aangesteld, na enkele jaren als assistent van Patrick Kluivert te hebben gewerkt.

De eerste wedstrijd begint woensdag 5 juni om 15.30 uur en gaat tussen India en Curaçao. Daarna om 19.45 uur spelen Thailand en India tegen elkaar. Op zondag 8 juni vinden dan de strijd om de 3de plaats om 15.30 uur en de finale om 19.45 uur plaats.

2 reacties op “Agenda: Voetbaltoernooi 2019 King’s Cup op 5 en 8 juni in Buriram”

  1. proost zegt op

    8 juni is niet op zondag maar op ZATERDAG!

  2. Gringo zegt op

    De wedstrijd tussen Curacao en India werd door Curacao met 3-1 gewonnen.
    Vietnam versloeg Thailand met 1-0.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website