Het Pattaya International Fireworks Festival 2023 vindt plaats van 24-25 november 2023 op Pattaya Beach.  De vuurwerkshow bevat elke avond vijf pyrotechnische shows van verschillende deelnemende landen. Bijgaand het programma. Toegang is gratis. Kom op tijd, het zal druk worden en laat de auto thuis want vrije parkeerplaatsen zul je niet meer vinden.

Het Pattaya International Fireworks Festival 2023 belooft een spectaculair evenement te worden, dat bezoekers en lokale bewoners betovert met een verbluffende pyrotechnische weergave tegen de achtergrond van de prachtige Golf van Thailand. Dit jaarlijkse evenement, gehouden in de bruisende stad Pattaya, is niet alleen een vuurwerkshow, maar een viering van kleur, licht en geluid die de nachtelijke hemel tot leven brengt.

Hoogtepunten van het Festival

 • Internationale deelname: Teams uit verschillende landen brengen hun beste vuurwerk naar voren, elk met hun unieke stijlen en technieken. Dit zorgt voor een divers en boeiend schouwspel.
 • Muzikale synchronisatie: Het vuurwerk wordt zorgvuldig gesynchroniseerd met muziek, wat resulteert in een harmonieuze blend van visuele en auditieve kunst.
 • Culturele shows en activiteiten: Naast het vuurwerk zijn er tal van culturele optredens en activiteiten die de rijke Thaise cultuur tentoonstellen.
 • Straatvoedsel en markten: Bezoekers kunnen genieten van de beroemde Thaise straatvoedselcultuur en snuffelen langs marktkraampjes die lokale kunst en handwerk verkopen.
 • Familievriendelijke omgeving: Het festival is ontworpen om mensen van alle leeftijden te vermaken, waardoor het een ideale gelegenheid is voor gezinnen.

Belangrijke informatie

 • Datum en tijd: zie de foto’s
 • Locatie: Het evenement speelt zich af langs de beroemde Pattaya Beach Road, met uitstekende uitzichtpunten langs het strand.
 • Toegang: Gratis voor iedereen, met premium zitplaatsen beschikbaar voor diegenen die een meer exclusieve ervaring willen.

Tips voor bezoekers

 • Kom vroeg: Om een goede plek te bemachtigen, is het aan te raden vroeg te komen.
 • Veiligheid: Houd rekening met de lokale veiligheidsvoorschriften, vooral als je met jonge kinderen bent.
 • Lokale accommodatie: Boek je verblijf van tevoren, want hotels kunnen snel volraken rond het festival.

4 reacties op “Agenda: Pattaya International Fireworks Festival 2023 op 24-25 november 2023”

 1. jan zegt op

  Het vuurwerk is prachtig. Ikzeif vind het het mooiste vuurwerk dat ik ooit gezien heb.

  Maar je moet in Pattaya zelf zijn.

  Het verkeer naar en in Pattaya ( zowel In/out ) zit muurvast. Van in de middag tot in de vroege ochtend.

  • Albert zegt op

   Misschien even tussenkomen Jan.

   Ik heb het vuurwerk in Pattaya ook al eens meegemaakt en vind het inderdaad mooi.

   Ik ben een Belg en woonde voorheen aan de kust. Daar hebben ze in Knokke-Heist elk jaar ook een internationaal vuurwerkfestival en ik kan je verzekeren dat dit nog vele malen indrukwekkender is dat dan in Pattaya. Dit even ter zijde.

  • coolsmoe zegt op

   Nog niet veel professionele vuurwerken gezien waarschijnlijk? 🙂

   Maar goed, het wordt elk jaar wel ietsje beter. 😉

 2. eddy zegt op

  prachtig ben ik met je ééns jan al enkele malen mogen meemaken jammer dit jaar komen we te laat .
  zeker een aanrader


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website