Agenda: NVT viert Leids Ontzet in Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
5 oktober 2016

Donderdag 6 oktober is het weer zover: zoals al vele jaren gebruikelijk is, zal de Nederlandse Vereniging Thailand dan weer op de traditionele wijze stilstaan bij het Leids Ontzet, een belangrijk gebeuren uit onze vaderlandse geschiedenis.

Traditie getrouw zal dat op grootse wijze worden gevierd met haring en hutspot die dan aan alle belangstellenden zal worden geserveerd.

De bijeenkomst zal worden gehouden in de gezellige tuin van restaurant Det5 aan Sukhumvit soi 8 (vlakbij het BTS-station Nana) en begint om zeven uur ’s avonds. Er hebben zich al verscheidene mensen aangemeld voor dit gebeuren, maar ook zonder aanmelding is iedereen natuurlijk van harte welkom.

De haring wordt beschikbaar geteld door de 3 October Vereeniging uit Leiden, aangevuld door de ambassade. De hutspot wordt voor een vriendenprijsje bereid door de keuken van Det5 en wordt geserveerd met een smakelijke gehaktbal. Hollandser kan bijna niet, zeker niet in het warme Thailand.

Er wordt gerekend op een flinke opkomst, dus belangstellenden wordt aangeraden niet te laat te komen om de hapjes niet te missen. Aanmelding kan eventueel nog via: evenementen@nvtbangkok.org. Maar ieder is welkom, dus aarzel niet naar Det5 te komen.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website