De Nederlandse Vereniging Thailand in Bangkok opent het nieuwe seizoen met succesvolle stamppottenmiddag op zaterdag 29 september van 16.00-20.00 uur.

Dit evenement voor gezinnen, jongeren en ouderen staat in het teken van echte Hollandse Stamppot. Het wordt gehouden in en rond het zwembad van het Hotel Mermaid Bangkok (dus ook aantrekkelijk voor de jeugd) en op het daarbij gelegen dakterras van Grand Cafe The Green Parrot.

Dit kunnen wij u, dankzij de sponsoring door The Green Parrot, tot 20 uur aanbieden voor 200 baht voor leden en 500 baht voor niet-leden. Kinderen van leden en niet-leden tot 12 jaar half geld. Alle kinderen t/m 4 jaar gratis. Inschrijven kan tot 26 september 2018. Inschrijven kan via buffet@nvtbangkok.org onder vermelding van totaal aantal personen, namen, leeftijden, lid/geen lid.

Voor genoemde prijs kunt u genieten van hutspot, boerenkool, zuurkool, andijvie stamppot, rookworst, gehaktballetjes, varkenshaas medaillons, mixed salad, tomaten, komkommer, appelmoes, bitterballen, frikandellen, patat, fishfingers, verse knoflooksaus, mayonaise, ketchup, mosterd. En verder softdrinks, water en juice.

NVT Opening Seizoen

 • Tijd: 2018-09-29 16:00 – 20:00 uur
 • Plaats: Captain’s Pub in Mermaid Hotel
 • Adres: 6 Sukhumvit Soi 29
 • BTS: Asok, Phrom Phong
 • MRT: Sukhumvit

Filmavond

Na een zomerstop pakken we de draad weer op wat betreft onze filmavonden. De eerstvolgende filmavond vindt plaats op donderdag 20 september. Voorafgaand om 18:00 uur is er gelegenheid om, op eigen kosten, te genieten van de culinaire capaciteiten van Bistro 33. Tijdens dit diner wordt de film van de avond gekozen. Om 19:30 uur wordt de film vertoond.

Deze avond is voor iedereen toegankelijk. De film is voor NVT leden gratis, van niet-leden wordt een bijdrage van 100 baht gevraagd. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt gewaardeerd in verband met de capaciteit en catering.

Filmavond NVT

 • Tijd: 2018-09-20 18:00 uur
 • Plaats: Bistro 33
 • Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
 • BTS: Phrom Phong
 • Die avond is er een keuze uit 3 films: Michiel de Ruyter (2015), Ventoux (2015), De Aanslag (1986)

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: NVT Opening seizoen 29 september 2018 en filmavond op 20 september”

 1. Dirk zegt op

  Kunnen Vlamingen ook lid worden van NVT?
  Welke voorwaarden?
  Bij voorbaat dank.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website