De Nederlandse Vereniging Hua Hin en Cha-Am organiseert op 8 januari een nieuwjaarsborrel. De locatie daarvoor is de sfeervolle en jazzy Baan Bol Hin, op de weg van Hua Hin naar Black Mountain en een paar honderd meter na Summerland.

De NVTHC zorgt voor ‘champagne’ en oliebollen. U dient zich wél tevoren aan te melden op hansjbos@gmail.com. Dit in verband met buffet/BBQ, à raison van 250 baht p.p.

Op de avond kunt u zich ook aanmelden als lid van de NVTHC voor het hele jaar 2016. Dan bent u ook verzekerd van stemrecht op de Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BALV) op vrijdag 29 januari.

Ik hoop dat veel leden zich dan bereid hebben verklaard als bestuurslid de kar te helpen trekken, in welke functie dan ook (zelfs als voorzitter).

Belangstellenden die zich niet als lid opgeven, betalen als introducee op de borrelavond 250 baht voor het buffet.

Ik reken 8 januari op een stevige opkomst.

Hans Bos
caretaker h.t. NVTHC.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Nieuwjaarsborrel NVTHC 8 januari op nieuwe locatie”

 1. jasmijn zegt op

  Hoe komt het toch de deze vereniging zo vaak is verkast is de loop van de jaren, al ongeveer 6 keer? Ik krijg sterk de indruk dat de ander NVT’s in Bangkok en Pattaya totaal niet zo vaak van locatie zijn gewisseld….
  De laatste locatie bij Jeroen (Say Cheese) was toch enorm gezellig en wat heeft Jeroen zich niet ingezet met ook nog eens gratis hapjes…
  Was dat voor de leden niet een aanleiding om zijn gelegenheid ook normaal in de maand te bezoeken?
  Of bezochten zij alleen maar 1x per maand zijn restaurant, omdat zij dan op gratis hapjes konden rekenen?

 2. Hans Bos zegt op

  Ik woon nu 5 jaar in Hua Hin. De NVTHC zat eerst op Pala U Road bij Philippe. Die verkocht zijn zaak, waardoor de vereniging moest verkassen naar Burger 3 op Canal Road. Daar maakte de eigenaar problemen. Vervolgens naar de Three Girls op de Canal Road. Een fraaie zaak, die echter maar 1 avond in de maand open was, de avond van de NVTHC. Dus allerlei problemen met inkoop en afrekenen. We waren blij dat we terecht konden bij Coco T in Soi 80, gedreven door een Thaise dame die lang in Nederland had gewoond, samen met haar Nederlandse vriend Lodewijk. Zij verkocht het restaurant echter aan een Franse Canadees die zegde de top van de markt te willen bedienen, maar zijn kwaliteit daar niet op afstemde.

  Say Cheese was de laatste halte. Daar wil ik alleen over kwijt dat het eenieder, dus ook de leden, vrij staat om te eten en te drinken waar zij willen. Gratis hapjes zijn een aardige bijkomstigheid, maar kunnen nooit dienen om klanten aan je te binden. Uitbater Jeroen heeft voldoende duidelijk te kennen gegeven dat hij klaar was met de NVTHC. Zonder zijn kritiek was de vereniging daar graag gebleven.Vandaar de keuze voor een ander etablissement, Baan Bol Hin. De tijd zal leren of de vereniging daar een vaste stek kan vinden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website