Getrouw aan de traditie heeft het bestuur van de Nederlandse Vereniging Pattaya ook dit jaar weer een kerstdiner georganiseerd voor u en uw introducé(es).

Voor het kerstdiner zijn zij dit jaar op zondag 22 december te gast in de gloednieuwe club Aria del Mar in NaJomtien. Daar bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom om onder het genot van een welkomsdrankje aan het strand te genieten van de prachtige zonsondergang en de skyline van Jomtien.

Aria del Mar vindt u op het terrein van de Sunset Beach Estate, in Soi Na Jomtien 48 aan de Sukhumvit Road. Het is een onlangs geopende, stijlvol ingerichte en warm aangeklede club annex restaurant in de stijl van de jaren vijftig. Binnen vindt u een oude piano (honky-tonk) en een gloednieuwe vleugel, waarop Piet de huiszanger Ronald zal begeleiden in zijn muzikale bijdrage aan de kerstsfeer. Op de vleugel, wel te verstaan, niet op de honky-tonk! Het valt zelfs te verwachten dat de vaste zanger van de club, de tenor Kim Jun Man, zich ook niet onbetuigd zal laten en ons met zijn krachtige stem zal trakteren op enkele populaire Italiaanse liederen.

Leden van de vereniging betalen Bht 600, niet-leden Bht 900. Dat is exclusief drankjes. Er is een clubwijn beschikbaar voor Bht 100 per glas en voor bier betaalt u Bht 80. Vanzelfsprekend staat het iedereen vrij voor eigen rekening gebruik te maken van het overige aanbod uit de goedgevulde drankenkaart.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, raden wij u aan snel te boeken. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Reservering kan plaatsvinden via een mailtje naar [email protected]. Laat bij aanmelding meteen weten of u gebruik wilt maken van het door ons te regelen vervoer.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website