Natursports / Shutterstock.com

Op haar Facebook pagina kondigt de Nederlandse ambassade in Bangkok aan verheugd te zijn om ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Mensenrechten de World Press Photo Exhibition in Bangkok te organiseren.

De expositie vindt plaats van 11 december 2019 tot 5 januari 2020 in het Icon Siam River Museum Bangkok, 8ste verdieping. De toegang is gratis. Meer informatie over lezingen en nevenevenementen zal binnenkort volgen.

Over de World Press Photo Foundation

World Press Photo is een wereldwijd platform dat professionals en publiek verbindt door betrouwbare visuele en verhalende journalistiek.

Opgericht in 1955 toen een groep Nederlandse fotografen een wedstrijd organiseerde om hun werk met een internationaal publiek te delen, is de competitie uitgegroeid tot ‘s werelds meest prestigieuze fotografieprijs en is hun missie uitgebreid.

World Press Photo moedigt verschillende accounts van de wereld aan die verhalen met verschillende perspectieven te presenteren. World Press Photo toont die verhalen aan een wereldwijd publiek, onderwijst het beroep en het publiek over hun manier van werken en stimuleert debat over hun betekenis.

De World Press Photo Foundation is een onafhankelijke, non-profit organisatie, gevestigd in Amsterdam, Nederland en wordt ondersteund door de Nederlandse Postcodeloterij.

Bron: Facebook pagina van Nederlandse Ambassade in Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website