In de maand februari staat er weer van alles te gebeuren in Thailand. Pak je agenda er maar vast bij, wat dit wil je niet missen.

Chiang Mai Flower Festival
Dit kleurrijke bloemenfestival trekt jaarlijks vele bezoekers van over de hele wereld en zal worden gehouden van 5-7 februari. Ben je in de buurt ga dan zeker kijken het is een van de meest populaire Thaise festivals.

Chinees Nieuwjaar
Een bijzonder feest dat vrijwel overal in Thailand gevierd wordt. Je kan dit het beste bijwonen in de Chinatowns van Bangkok, Chiang Mai, Phuket of Trang. Dit jaar is dat 8 februari de officiële dag maar ook de dagen ervoor en daarna is het feest. De Chinezen verwelkomen het Jaar van de Aap.

Valentijnsdag
Valentijnsdag wordt ook steeds meer in Thailand gevierd. Een uitgelezen moment voor een romantische daad om je geliefde eens te verwennen. Ga eens kijken op de bloemenmarkt Pak Klong Talad in Bangkok en zie hoe goedkoop de prachtigste rozen zijn. Wil je het met de Thai vieren dan kan dat bij de Trimurti Shrine in Bangkok, natuurlijk op 14 februari.

Makha Bucha Day
Makha Bucha is een belangrijke dag voor Boeddhistisch Thailand en valt op 22 februari. Het is een nationale feestdag dus toeristen en expats moeten er rekening mee houden dat overheidsgebouwen en sommige banken gesloten zijn. Ook zal de verkoop van alcohol ingeperkt worden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website