Het bestuur van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin/Cha-am nodigt u graag uit voor de borrelavond op 31 januari 2014, vanaf 19.00 uur bij ‘The Three Girls’ aan de Canal Road in Hua Hin.

Onderdeel van deze borrelavond is het testen van uw kennis/geheugen door het houden van een zogenaamde Pub-Quiz. Teams van 6 personen zullen het tegen elkaar opnemen in een ontspannende quiz. Uiteraard kan er ‘strijd’ geleverd worden, maar gezelligheid staat voorop. En er zijn prijzen te winnen!

Ook introducés zijn van harte welkom. De intree prijs is voor de introducé 100 baht (kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang).

2 reacties op “Agenda: Borrelavond NVT Hua Hin/Cha-am met o.a. een Pub Quiz”

  1. top martin zegt op

    Ik heb 3 maps van Hua Hin , waarvan 2 van het tourist office Hua Hin. Geen enkele informatie over -canal road-. Het heet ook NIET -The Tree Girls-, maar -Tree Girls- en schijnt een restaurant te zijn (bron facebook).
    Omdat iedereen GRATIS op Google (Earth) kan kijken, lijkt het me beter voor de toekomst de GPS lokatie mee te geven. Deze wordt door Google gratis ter beschikking gesteld en deze ingetipt in je Navi, rijdt je wagen er vanzelf naar toe. Je kunt er ook naar toe lopen / tuk tuk etc. nadat je thuis op je gemak dank GPS (+ eventueel Street View) de lokatie hebt gevonden

  2. top martin zegt op

    Na recherche: Het restaurant heet -3 girls- (en niet The Tree Girls) en ligt niet aan de Canal Rd (bestaat in Hua Hin niet) , maar aan de Liap Khlong Chonlaprathan (Chunlapataan) Rd. 15/57 in Hua Hin.
    Bron Tourist information Hua Hin na tel. aanvraag.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website