Hollandse maaltijden in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Advertorial
Tags: , , , ,
27 augustus 2017

Bij Hollandse Maaltijden kan je lekkere gezonde en betaalbare maaltijden bestellen. Initiatiefnemer Rudolf geeft ene toelichting op dit leuke en handige inititief voor Nederlanders in Thailand.

Buiten mijn werk als Podotherapeut maak ik ook websites en dergelijke. Een oude kennis uit het horeca leven in Pattaya had mij gevraagd of ik voor hem een webwinkel wilden maken. Hij wilde maaltijden en producten door heel Thailand gaan verkopen en een ophaal depot maken in Pattaya.

Tevens wilde de man dat ik de website zo gaan beheren. Zo gebeurt zo gedaan.Vanaf de eerste dag was het druk in de webwinkel kwamen de orders binnen. Ophalers maar ook veel bestellingen door heel Thailand.

Na nog geen maand deden er problemen voor met zowel levering en ophalen van de bestellingen. Ik besloot om de samenwerking te stoppen.

Omdat er financiële verplichtingen waren gemaakt en de bestellingen nog steeds binnen kwamen is het volgende besloten. Mijn vriendin Lampeung (Kooi) die jarenlang als kok in een restaurant heeft gewerkt besloot de webwinkel te openen onder de naam Hollandse-maaltijden. De meeste gerechten kan ze zelf maken. Van kroketten tot aan de stampotten toe. Tevens heeft zij ook de beschikking over drie Nederlandse koks die haar eventueel bijstaan.

De kracht van haar onderneming is niet alleen de kwaliteit van de producten maar ook bewaakt ze streng de hygiëne. De meeste vlees- en worstproducten komen uitsluitend van de Makro vandaan.

Alles wordt vakkundig ingevroren, invriezen moet zo snel mogelijk en op een zo laag mogelijke temperatuur gebeuren, namelijk bij -24°C. De bewaartemperatuur in de diepvriezer bedraagt -18°C.

Tevens wordt bij Hollandse-maaltijden nauw contact onderhouden met de klanten, ontvangst bevestigingen, rekeningen, betaalontvangsten en leveringen zijn geautomatiseerd.

Na bestelling wordt er altijd even contact opgenomen over de leverdatum.

www.facebook.com/groups/318471095269831/

www.hollandse-maaltijden.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Hollandse maaltijden in Thailand”

 1. Jos zegt op

  Beste Kooi,

  Mijn naam is Jos, en ik zou graag een lijst met prijzen van al jouw producten en maaltijden krijgen.

  Mvg,

  Jos.

  • Khun Peter zegt op

   Zucht, er staat onder het artikel een link naar de website. Daar kan je op klikken. Met je muis, dat ding met of zonder staartje.

 2. Arno zegt op

  De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, dus zeer smaakvol. Alles keurig en hygiënisch verpakt en we smullen er bijna dagelijks van. Iedereen aan te bevelen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website