Bright: Ai, ai, ai, wat gaat AI hard! (video)

Door Redactie
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
7 april 2023

Redactionele bronvermelding: Iryna Imago / Shutterstock.com

De afgelopen jaren hebben we een ongekende vooruitgang gezien in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI). Dankzij de combinatie van krachtigere hardware, geavanceerde algoritmen en enorme hoeveelheden data groeit AI in een razendsnel tempo. Deze ontwikkelingen openen de deur naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die eerder ondenkbaar waren, waardoor AI een cruciale rol speelt in het vormgeven van onze toekomst. Een voorbeeld van AI is ChatGPT waarover op Thailandblog al flink wat discussie is gevoerd.

Wie geïnteresseerd is in dit onderwerp kunnen wij de video van Bright aanraden die een goed inzicht geeft in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van AI.

Bright is een populair platform van RTL Nieuws dat zich richt op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie, innovatie en lifestyle. Het platform is opgericht in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende bron van informatie en inspiratie voor mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste gadgets, baanbrekende technologieën en opkomende trends.

Met een diverse mix van nieuwsartikelen, video’s, podcasts en evenementen biedt Bright zijn publiek een breed scala aan content die gericht is op het ontdekken en bespreken van de nieuwste innovaties en technologische ontwikkelingen. Hieronder vallen onderwerpen zoals smartphones, wearables, virtual reality, kunstmatige intelligentie, duurzame energie en nog veel meer.

Video Bright: Ai, ai, ai, wat gaat AI hard!

In deze video van Bright haalt Erwin de krenten uit de AI-pap. Dit zijn de spelers, tools en ontwikkelingen in AI om in de gaten te houden.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website