Zware regen in Noord- en Noordoost Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Weer en klimaat
Tags: ,
13 juni 2021

Er wordt vandaag zware tot zeer zware regen verwacht in het noorden en noordoosten van Thailand als gevolg van de tropische storm “Koguma” aldus de Thaise Meteorologische dienst.

Zondag om 04.00 uur lag de tropische storm – met een maximale aanhoudende wind van ongeveer 65 kilometer per uur – gecentreerd boven de Tonkinbaai in Vietnam. De storm beweegt zich in westelijke richting met een snelheid van 15 km per uur en zou vandaag naar verwachting aan land komen in het noorden van Vietnam.

In combinatie met een moesson wordt in de noordelijke en noordoostelijke provincies van Thailand, geïsoleerde zware tot zeer zware regen verwacht. De volgende provincies moeten daar rekening mee houden:

In het noorden: Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Phayao, Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanulok en Phetchabun.

In het noordoosten: Loei, Nong Khai, Bung Kan, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Kalasin, Mukdahan, Khon Kaen, Maha Sarakham, Roi Et, Yasothon, Amnat Charoen, Si Sa Ket en Ubon Ratchathani.

Rating: 5.00/5. From 5 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website