De Meteorological Department heeft gewaarschuwd voor uitgebreide en wijdverspreide regenval in veel delen van het Thailand. Je moet tot en met 15 september rekening houden met extreem zware regenval in sommige gebieden in het noorden, noordoosten, midden- en oosten van het land.

De regenval heeft te maken met de het naderen van een tropische storm boven de Zuid-Chinese Zee. De storm heeft zich ontwikkeld tot een depressie en beweegt zich noordwestelijke naar de Vietnamese kust. De depressie heeft ook invloed op het weer in Thailand.

De regenval kan zorgen voor overlast zoals overstromingen en aardverschuivingen. Diverse dorpen in Chiang Mai en Chiang Rai zijn al in de problemen gekomen.

Bron: Thai PBS

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Veel regen tot en met donderdag in grote delen van Thailand”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Bewegende plaatjes:
    .
    http://www.sattmet.tmd.go.th/satmet/mergesat.html

  2. Eduardus zegt op

    Frans, Amsterdam, Bangkok, of je huidige woonplaats als favoriet instellen. http://www.wetteronline.de/wetterradar?wrx=11.32,92&wrh=true&wrm=G0720&wrextent=global&wro=false&wrp=periodCurrent&wry=13.75,100.5&wrn=QmFuZ2tvaw==&wrg=48456&wra=true&wrf=false


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website