Heftige regen en overstromingen in Hua Hin

Door Redactie
Geplaatst in Weer en klimaat
Tags: , ,
21 november 2017

Een depressie die via Vietnam en Cambodja naar Thailand is getrokken heeft gisteren en vannacht voor veel wateroverlast gezorgd, o.a. in de populaire badplaats Hua Hin. Het Meteorological Department waarschuwde zondag al voor de komst van het onstuimige weer.

Een aantal straten in Hua Hin zijn ondergelopen. De redactie van Thailandblog ontving daarvan de bovenstaande foto. Deze is gemaakt bij Damnernkasem Road in Hua Hin.

Ook in andere delen van centraal Hua Hin zijn straten ondergelopen. De Phetkasem Road bij Market Village staat flink onder water.

Bewoners in de omgeving van Soi 112 hebben uren zonder stroom gezeten. Een aantal scholen zijn vandaag gesloten.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Heftige regen en overstromingen in Hua Hin”

 1. Sjaak S zegt op

  Ook buiten Hua Hin is de Pethkasem Road (tussen Pranburi en Hua Hin) afgesloten wegens hoog water op straat. Ik moest vandaag een omleiding maken toen ik voor mijn zieke vrouw naar een apotheek moest. Op een weg, die vaker overstroomt bij regen stopte een motorrijder voor me en ik zag hoe hij een paar visjes opraapte. Deze waren op de weg gekomen vanaf de velden naast de weg.
  Heb een stuk of tien visjes van de verstikkingsdood gered.
  Bij het verder rijden was er een stukje, waar de visjes het minder goed hadden: ze werden door mensen opgepakt en in een emmer gegooid… waarschijnlijk zijn ze nu al tot een avondmaaltje verwerkt!

  Gelukkig hebben we zelf nauwelijks last van de regen. De tuin staat blank, maar dat is normaal en het water loopt gestaag weg.

  Alleen bij de rivieren zal het wel weer gebeuren dat daar land onder is….

 2. Jeanine zegt op

  Zijn zondag aangekomen. Hebben nog nooit zoveel last van de regen gehad. Zijn vandaag vanuit koh takiab met de taxi naar Tesco gereden. Hebben er 45 minuten over gedaan vanwege wateroverlast. Vannacht vreselijk onweer gehad. Nog nooit meegemaakt.

 3. Malee zegt op

  Er stond echt wel meer onderwater alleen de wat hogere gebieden niet…was gewoon bijna heel HH
  Ook is er een heel groot stuk van de apenberg Khao Takiab in gezakt …
  Dus behoorlijk heftig zeker voor de arme mensen hun huisjes staan veel tot aan hun middel onder water.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website